Coach centrum - logo

COACH KÉPZŐ TANFOLYAM MAGYAR NYELVEN

 

FIGYELEM! VÁLTOZÁS!  - a képzés egy héttel később, 2016. március 21-én kezdődik.

Az első coach képző tanfolyam Szlovákiában magyar nyelven!

A COACH TRAINING ACADEMY alapképzése gyors, gyakorlatias és hatékony. Mélyreható szakmai és önismereti fejlődés segítségével nálunk elismert coach-á válhat.

A 100 órás, magyar nyelvű coach képzés erős önismereti és önfejlesztő elemekkel bővítve választ ad kérdéseinkre, amelyek foglalkoztatnak bennünket. Tiszta, tudatos gondolkodást, eredményes önfelvállalást, személyes fejlődést és egy új szakmát nyújt ez a képzés. A képzés során egy új szemszögből nézve rá dolgainkra, válaszokat, feleleteket kapunk kérdéseinkre.

Várunk mindenkit, aki nyitott az újra, egy dinamikus, kis csoportban szívesen foglalkozna a reális célok kitűzésével, múltunk, viselkedésmintáink, hiedelmeink okaival, az elengedéssel és a kihívásokkal, amelyek megtalálnak bennünket életünk során.

 KINEK AJÁNLJUK?

Tanároknak, trénereknek a hatékonyabb nem-direktív tanítási mód elsajátításához.

Menedzsereknek, HR szakembereknek, tanácsadóknak az ügyfelekkel való kommunikaciós nehézségek leküzdéséhez.

A segítő szakmákban dolgozóknak (fizioterapeuták, egészségügyi dolgozók, természetgyógyászok, szociális munkát végzők), hogy szakmájuk végzése közben segítséget nyújthassanak coachként is.

Mindenkinek, aki szeretne valami újat tanulni és szakmailag fejlődni.

MIÉRT ÉRDEMES COACHINGOT TANULNI?

Hiteles segítő, támogató szakember lesz

Egy új bevételi forrást teremthet önmaga számára

Megismeri és fejleszti önmagát

Elsajátít egy új szakmát

Coach képzésünk során lehetőség nyílik a coaching alapismereteinek, valamint az ICF (Nemzetközi Coachok Szövetsége) által elfogadott 11 kulcsfontosságú coach kompetencia elsajátítására.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

KEZDÉS: 2016. MÁRCIUS 21., DUNASZERDAHELY

KÉPZÉS IDŐTARTAMA:  100 óra +  vizsga.

PONTOS IDŐPONT:    2016. március 21. – 2016. április 26. (Napok: 2016.3.21.-22., 3.24.-25., 3.29., 4.8., 4.11.-12., 4.18.-19.,  2016.4.26. – vizsga)

A KÉPZÉS NYELVE: MAGYAR

A KÉPZÉS TARTALMA:

A képzés gyakorlat-orientált, az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%. Minden átvett tananyag után lehetőség nyílik a gyakorlásra, érdekes módszerek, eszközök, játék formájában. Nagy hangsúlyt fektetünk a ICF (Nemzetközi Coachok Szövetsége) által elfogadott 11 kulcsfontosságú coach kompetencia elsajátítására.

A KÉPZÉS SZERKEZETE:

Coaching alapismeretek, coaching folyamatok, coaching a világ más országaiban, nemzetközi és hazai szervezetek, a coach etikai kódexe, a coaching ülés bemutatása és gyakorlása, marketing coachoknak, az ön-coaching elsajátitása (selfcoaching), gyakorlatok triádokban (coach-coachee-megfigyelő),  valós coacheeval (ügyfél) is. Továbbá csapatmunka és az ajánlott irodalom közös elemzése.

A magas óraszám lehetővé teszi, hogy a klasszikus coaching módszertanon túl a résztvevők elsajátítsanak kreatív technikákat, megismerjenek különböző módszereket, eszközöket és coaching-elméleteket.

OKLEVÉL: GCTA – Graduate of the Coach Training Academy

Szívesen folytatjuk az együttműködést Önnel az oktatási napokon túl, egyéni konzultációval és kiscsoportos coachinggal. Így támogatjuk a leendő szakemberek személyi és szakmai fejlődését.

NAPIREND:

09:00 – 12:00 Délelőtti foglalkozás

12:00 – 13:00 Ebéd

13:00 – 18:00 Délutáni foglalkozás

Az időrend közös megegyezés alapján változtatható.

JELENTKEZÉS:

A jelentkezéseket 2016. március 11-ig telefonon vagy elektronikus levélben várjuk. Jelentkezés esetén számlát állítunk ki Önöknek.  (Nem vagyunk ÁFA /DPH/ fizetők.)

Figyelem! 10%-os árengedmény, amennyiben egy héttel a tanfolyam kezdése előtt téríti meg az összeget. (március 7.)

Hiányzás esetén személyes konzultációval való pótlási lehetőséget biztosítunk hallgatóink számára. A hiányzás nem haladhatja meg a képzési óraszám 20%-át.

 

INTENZÍV COACH KÉPZÉS ÁRA:

KÉPZÉS :                                             1.830  EURÓ

VIZSGA (nem kötelező):                    150 EURÓ

ÖSSZESEN:                                         1980 EURÓ

Tartalmazza a tanfolyam lebonyolítását, segédeszközöket, tananyagot, a frissítőket a szünet során, konzultáció certifikált coacchal. Tanusítvány átadása a tanfolyamon való részvételről.

A vizsga lebonyolítását és az ünnepélyes oklevélátadást.

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

-         Az egész összeg átutalása esetén 2016. március 7-ig 10 % kedvezmény.

-         Részletfizetés lehetősége megegyezés szerint.

A befizetett összeget nem térítjük vissza. Amennyiben a jelentkező indokoltan nem tud részt venni a képzésen, úgy alkalma lesz a következő meghirdetett képzésen részt venni.

LEKTOROK:

MGR. BOLEMANT ÉVA, LTC,  és MGR. FRÖHLICH MÁRIA, LTC, – minősített coachok. COACH TRAINING ACADEMY alapító tagjai Pozsonyban,  workshopokat és coach képzéseket tartanak. Tapasztalataikat életvezetési segítőkent –coachként hasznosítják.

KAPCSOLAT:

mobil: +421 907 150 496; +421 903 735 513

E-mail: cta.bratislava@gmail.com; info@coachcentrum.sk

FB: https://www.facebook.com/coachtrainingacademyBratislava

www.kurzy-koucingu.sk

 

Tento obsah bol zaradený v _Aktuális, _Coach képzés. Zálohujte si trvalý odkaz.